El programa “Alfabetització Digital” ha començat a funcionar aquesta setmana en 25 ciutats de nou Comunitats Autònomes (Andalusia, Astúries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Comunitat Valenciana, Galícia, Navarra i Regió de Múrcia), entre les quals figura Gandia.

A la nostra ciutat, el programa ha arrancat amb huit dones i dos homes en desocupació, amb edats compreses entre els 19 i 47 anys, que participen en l’activitat per a reciclar coneixements tecnològics, posar-se al dia amb el maneig d’internet i reforçar les seues competències digitals bàsiques per a la cerca d’ocupació, aprenent a manejar eines i aplicacions que les empreses demanden en les seves ofertes de treball.

 

Els participants assistiran durant tot el mes a sessions virtuals per a aprendre a manejar programes i aplicacions informàtiques que les empreses demanden actualment en els seus processos de selecció i ofertes de treball.

Posteriorment, comptaran amb l’assessorament de tècnics especialitzats per a aplicar els nous coneixements digitals adquirits a la seva prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses.

Aquesta iniciativa està impulsada per Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica, que compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES.

El programa s’emportarà cap en un format online per la pandèmia. Els seus participants assistiran cada setmana a diverses sessions virtuals per a aprendre a gestionar un compte de Gmail per a la cerca de treball; a usar eines com Drive per a emmagatzemar tota la seva documentació; o aplicacions com Google Calendar o Trello per a dissenyar el seu pla de prospecció laboral.

Aprofundiran en el maneig de Paquet Office per a crear un currículum modern, una base de dades o una presentació professional. També coneixeran les oportunitats de les Xarxes Socials per a posicionar-te i trobar treball, especialment en LinkedIn.

Posteriorment, les persones participants comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics d’ocupació per a aplicar aquests nous coneixements digitals en la seua prospecció laboral i impulsar els seus contactes amb empreses per a la seva inserció laboral.

 

Comparteix:
Atenció amb cita prèvia Atención con cita previa
Visita la nostra agenda Visita nuestra agenda
Atenció telefònica: 96 295 96 97 Atención telefónica: 96 295 96 97