El servei d’Orientació laboral es presta a l’Espai Orienta’t, punt de trobada per a persones a la recerca d’ocupació o reorientació laboral. Un espai obert, lliure i gratuït, on consultar, aprendre i utilitzar de forma autònoma les eines per a la cerca d’ocupació amb el suport del pesonal tècnic del servei.

Horari: De dilluns a divendres, de 10.00h a 13.30h

Orientació Laboral

Orienta’t

Equipat amb ordinadors i connexió a internet, l’Espai Orienta’t és un espai obert d’ocupació, d’accés lliure i gratuït, equipat amb ordinadors i connexió a Internet, on podràs accedir a recursos en línia per a:

  • millorar de manera autònoma el teu curriculum vitae o superar amb èxit una entrevista de sel·lecció,

  • consultar tota l’oferta formativa programada en el teu entorn, fins i tot, fora d’ell,

  • i/o donar els primers passos per a iniciar un projecte emprenedor; tot açò amb el suport de professionals que et guiaran en cas de necessitat.

Informació sobre el mercat de treball

Prepara’t

Prepara’t per a convertir-te en el/la professional que volen les empreses:

  • Avalua les teues OPORTUNITATS en el mercat de treball i aprendre les tècniques de recerca de feina.

  • Coneix els SECTORS D’ACTIVITAT, OCUPACIONS i LLOCS DE FEINA a què et pots adreçar.

  • Participa en els TALLERS, CONFERÈNCIES i XARRADES per a conéixer l’evolució del mercat de treball i estimular l’esperit emprenedor.

Espai de Navegació Lliure

Navega

A Urbalab trobaras un Espai de Navegació Lliure equipat amb ordinadors i connexió ADSL per a l’accés lliure per a la navegació a través d’Internet, descàrrega de material i documents o per a la comunicació amb altres persones.

Aquest servei s’ubica a la Sala Connecta i l’accés a aquest espai és lliure, l’ús d’este servei ve delimitat pel programa d’activitats previs i el seu horari és de 10.00 a 13.30h.

Consulta al personal tècnic a l’Espai Orienta’t.