Aula Mentor  és un projecte de formació afavorit pel Ministeri d’Educació, Política Social i Esport, dirigit a aquelles persones que tinguen interès per actualitzar els seus coneixements des del punt de vista laboral i personal.

Compta amb una àmplia oferta de cursos de formació, en matèries molt diverses relacionades amb les Noves Tecnologies, l’electrònica, el medi ambient, les PIME, salut i cultura i educació general, entre altres disciplines, a les quals pots inscriure’t durant tot l’any amb una matrícula inicial de dos mesos de 48€, amb possibilitat de realitzar recarregues mensuals de 24 euros en cas que no hages pogut finalitzar el curs durant aquests primers mesos.

Els cursos poden iniciar-se al llarg de tot l’any, excepte en el mes d’agost que no és lectiu.

Una vegada finalitzada l’acció formativa, i superat un examen presencial que es realitza al nostre centre, rebràs un certificat expedit pel Ministeri.

Com realitzar la inscripció

  1. Descarrega el formulari de matrícula i pagament de taxes (no oblides marcar si és matrícula nova o renovació).
  2. Prem enviar, et crearà tres còpies del formulari que hauràs de dur a l’entitat bancària per a procedir al pagament de la matrícula.
  3. Envia el comprovant “còpia per a l’administració”, amb segell de l’entitat bancària, a gandia@aulamentor.es. Una vegada rebut, procedirem a matricular-te en el curs seleccionat.

Si tens algun dubte pots contactar amb Aula Mentor Gandia, a través del telèfon 96 295 96 97 o enviar un mail a gandia@aulamentor.es